Νέα συνεργασία της εταιρίας ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ με τον οίκο GAROFOLI
15985
post-template-default,single,single-post,postid-15985,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824,elementor-page elementor-page-15985
 

Νέα συνεργασία της εταιρίας ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ με τον οίκο GAROFOLI

Νέα συνεργασία της εταιρίας ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ με τον οίκο GAROFOLI

Ο όμιλος Garofoli είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση θυρών, με ιδιαίτερη έμφαση στις ξύλινες πόρτες. Ο Όμιλος, με επικεφαλής τον ιδρυτή Fernando Garofoli και τους γιους του, λειτουργεί εντός του κορυφαίου τμήματος της αγοράς. Τα προϊόντα της αποτελούν μια εξαιρετική αναπαράσταση του κινήματος “Made in Italy” σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από την ευρεία επιλογή των θυρών, με γκάμα μοντέλων και λύσεων που κυμαίνονται από την κλασική πόρτα από συμπαγές ξύλο έως τις πόρτες σχεδίασης αλουμινίου με φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι, ο όμιλος Garofoli παράγει επίσης μια μυριάδα συντονισμένων προϊόντων που εγγυώνται απεριόριστες δυνατότητες διακόσμησης. Στην πραγματικότητα, οι πόρτες μας μπορούν να συνδυαστούν με παρκέ δάπεδα, πάνελ boiserie, ντουλάπες και baseboards που προσφέρουν ευελιξία στην ανάμειξη και αντιστοίχιση για να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών εσωτερικών σχεδιαστών.

Η εταιρική αποστολή του ομίλου συνοψίζεται στα λόγια του ιδρυτή της : “Να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι η καλύτερη έκφραση της αισθητικής και τεχνικής αξίας του καλού ιταλικού σχεδιασμού”F.Garofoli.

Tags:
No Comments

Post A Comment