Δαπεδα wpc ultraprodeck
16871
post-template-default,single,single-post,postid-16871,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824
 

Δαπεδα wpc ultraprodeck

Δαπεδα wpc ultraprodeck

Το UltraProdeck WPC, έχει μια απαράμιλλη ομοιότητα με το ξύλο που την ξεχωρίζει από άλλα διαθέσιμα συνθετικά deck. H φυσική εμφάνιση ξύλου όχι μόνο φαίνεται υπέροχη, αλλά προσφέρει επίσης μέγιστη απόδοση ενάντια στους λεκέδες και την εξασθένιση χρωματισμού.

Το συνθετικό WPC deck είναι η επόμενη γενιά δαπέδων εξωτερικού χώρου. Αποτελείται από τον πυρήνα και την επιφάνεια θωράκισης. Το κάλυμμα της θωράκισης προστατεύει πλήρως τον πυρήνα από τις καιρικές συνθήκες και την εξωτερική χρήση.

Οκτώ ζωντανά και ηλιόλουστα χρώματα, εμπνευσμένα από τη φύση και την πολιτισμική φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής. Με το UltraProdeck το συνθετικό deck αποκτά τη μορφή ξύλου με την προστασία ειδικής ασπίδας σε διάσταση σανίδας 2200x138x22 mm.

Με το συνθετικό deck Wpc είναι δυνατή η δημιουργία εντυπωσιακών επιφανειών. Κοιτάζοντας τις επιφάνειες, όπου η φύση αποκαλύπτεται, δεν μπορείς να αντισταθείς στη χρήση τους. Η απαλή αίσθηση που προβάλουν είναι ακαταμάχητη.

Από την άποψη του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και της αισθητικής, οι παραλλαγές χρώματος του UltraProdeck προσφέρουν μια βέλτιστη λύση για σχεδόν κάθε απαίτηση.

Το UltraProdeck είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε το περιβάλλον σας με το δικό σας στυλ. Σχεδιασμένο για να συνδυάζεται εύκολα και φυσικά σε οποιοδήποτε εξωτερικό, εσωτερικό χώρο και τοίχο, ενισχύοντας τον μ’ ένα ξεχωριστό αέρα αποκλειστικότητας.

Κάθε εκδοχή χρώματος απεικονίζει ένα τοπίο ή, με άλλα λόγια, τη χαρακτηριστική και ισχυρή εικόνα ενός ταξιδιού μέσα από τους νέους χώρους μιας συλλογής που προορίζεται για ειδικές τοποθεσίες, που θα μετατραπούν σε αξέχαστες.

Tags:
No Comments

Post A Comment