Η εταιρία ALEXYL PARQUET ATHENS S.A. θα συμμετάσχει σε δύο εκθέσεις τον Νοέμβριο.
16829
post-template-default,single,single-post,postid-16829,single-format-standard,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824,elementor-page elementor-page-16829
 

Η εταιρία ALEXYL PARQUET ATHENS S.A. θα συμμετάσχει σε δύο εκθέσεις τον Νοέμβριο.

Η εταιρία ALEXYL PARQUET ATHENS S.A. θα συμμετάσχει σε δύο εκθέσεις τον Νοέμβριο.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην έκθεση Expo Hotel που θα πραγματοποιηθεί στο Tae kwon Do, Παλαιού Φαλήρου, από τις 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017 . Παρόντες θα είναι οι άνθρωποι εκείνοι που διευθύνουν και λειτουργούν τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος και η ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ με την αξιόλογη και μεγάλη ποικιλία ξύλινων δαπέδων, deck εξωτερικού χώρου, ξύλινες επενδύσεις τοίχων και laminate δάπεδα.

Και πριν τελειώσει ο μήνας, από τις 17 έως 20 Νοεμβρίου 2017, θα μας βρείτε στην 100% Hotel Show, στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για το Premium Tourism Trade Show στην Ελλάδα, με έμφαση στον Ξενοδόχο και την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος, αλλά και στη συσχέτιση όλων των παραγωγικών κλάδων (τόσο σε προϊοντικο επίπεδο όσο και σε επίπεδο υπηρεσίας) με τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, που είναι ο Τουρισμός.

Η ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ θα είναι εκεί και σας περιμένουμε να γνωρίστε τα δάπεδά μας από κοντά, να συζητήσουμε τις επιλογές σας και να βρούμε την καταλληλότερη λύση στην ανακαίνιση ή στο έργο σας.

Tags:
No Comments

Post A Comment