Πόρτες ασφαλειας
16706
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16706,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824
 

Πόρτες ασφαλειας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SYNUA

Η Synua είναι ιταλική πόρτα ασφαλείας, ιδιαίτερου σχεδιασμού, για μεγάλα ανοίγματα πόρτας. Το συγκεκριμένο μοντέλο δε φέρει τους κλασικούς μεντεσέδες πόρτας, ενώ έχει περιστρεφόμενο πύρο και διαθέτει το πλέον προηγμένο σύστημα ασφαλείας,

Η Synua ξεχωρίζει για το ιταλικό design της, ενώ δίνει μεγάλο περιθώριο προσαρμογής στο αισθητικό κομμάτι, γι’ αυτό και το τελικό αποτέλεσμα φέρει την υπογραφή του αγοραστή!

TEKNO

Η Tekno είναι ιταλική πόρτα ασφαλείας με κρυφούς μεντεσέδες, που χαρακτηρίζεται από κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και υψηλό επίπεδο ανθεκτικότητας στη φωτιά (El 90).

Υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης σε εσωτερικό τοίχο, σε εξωτερικό τοίχο, σε τοίχο γυψοσανίδας, αλλά και σε εσωτερικό με κάσα.

EVOLUTION

H Evolution της εταιρείας Oikos είναι ιταλική πόρτα ασφαλείας που δίνει τη δυνατότητα οποιασδήποτε προσαρμογής απαιτείται.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, με την τοποθέτηση θωρακισμένου γυαλιού. Επίσης, η πόρτα μπορεί να γίνει με πολλαπλά φύλλα και να συνοδεύεται από ένα πλευρικό φύλλο και ένα παράθυρο.

Η πόρτα αυτή σας παρέχει εγγυημένα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, και προστασίας από τον άνεμο και το νερό

IDOOR

Η IDOOR είναι πόρτα ασφαλείας εσωτερικών χώρων. Μπορεί να μετατρέψει έναν κοινό χώρο σε δωμάτιο ασφαλείας ή δωμάτιο πανικού.

Συνδυάζει τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας των εξωτερικών πορτών με την υψηλή αισθητική, καθώς, χάρη στο σύστημα flash που ενσωματώνεται στον τοίχο, δεν διαθέτει κάσα.Επίσης, παρέχει ηχομόνωση και είναι άκαυστη.