Δάπεδα εσωτερικού χώρου
13880
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13880,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824
 

Δάπεδα εσωτερικού χώρου

ΣΕΙΡΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

PURE

Η συλλογή Pure αποτυπώνει την καθαρότητα και την αίσθηση αισιοδοξίας που δίνει το λευκό χρώμα, πάνω στο ξύλινο δάπεδο. Το λευκό δεν συμβολίζει μόνο την αγνότητα, αλλά αποτελεί και πηγή δύναμης. Η προσθήκη του λευκού σε οποιονδήποτε χώρο προσδίδει μια ιδιαίτερη αίσθηση φυσικότητας και ομορφιάς.

Η σειρά ξύλινων πατωμάτων Pure είναι ιδανική για αυτούς που πρεσβεύουν την εκλεπτυσμένη καθαρότητα του λευκού και αποζητούν λιτές, φωτεινές επιφάνειες

GREY

Η συλλογή Grey κινείται πλαίσιο της αστικής αισθητικής, εναρμονίζοντας τον προσωπικό σας χώρο με την αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου. Δάπεδα κομψά, σε μίνιμαλ γραμμές, που κινούνται στις γκρι αποχρώσεις μιας πολύβουης πόλης με ψηλά κτίρια.

 Με τα ξύλινα πατώματα Grey ο προσωπικός σας χώρος μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο ησυχαστήριο, διατηρώντας το στίγμα της αστικής καθημερινότητας.

NATURE

Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, η συλλογή ξύλινων πατωμάτων Nature αποτελεί μια πρόταση που προσφέρει μια διακριτική αίσθηση του φυσικού ξύλου. Στόχος της είναι η διαμόρφωση ενός σύγχρονου περιβάλλοντος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο αποτελεσματικά σε χώρους διαφορετικής αισθητικής προσέγγισης.

 Η μη επεξεργασία της φυσικής απόχρωσης του ξύλου με βαφή, αποτελεί μια σταθερή βάση για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση κάθε χώρου

GIANT

Η συλλογή δαπέδων GIANT αναδεικνύει την φυσική ομορφιά του ξύλου. Η σειρά αυτή είναι εμπνευσμένη από την αίσθηση του παλαιού ξύλινου δαπέδου που έχει συντηρηθεί και όπου τα «σημάδια του χρόνου» αποκτούν ένα διαφορετικό νόημα. Μέσα από την κατάλληλη επεξεργασία και το σωστό χρωματισμό, το δάπεδο αποκτά μια αυθεντική αίσθηση παλαιότητας, προσφέροντας μια υψηλού επιπέδου αισθητική που ταιριάζει σε χώρους τόσο με κλασική όσο και με σύγχρονη διακόσμηση.

Η σειρά ξύλινων πατωμάτων GIANT αποτελείται από σανίδες μεγάλων διαστάσεων, μήκους έως και 5,5 μέτρων και πλάτους έως και 60 εκατοστών, που προέρχονται από επιλεγμένα δάση.

ELITE

Τα χέρια του ανθρώπου. Κάθε επώνυμο ξύλινο πάτωμα ELITE διατηρεί μέσα του πολλές ιστορίες, που μπορεί να αφηγηθεί. Την ιστορία με τις πανύψηλες βελανιδιές, προσεκτικά επιλεγμένες από τα πλούσια δάση της Ευρώπης και την ιστορία του έμπειρου τεχνίτη, που εφαρμόζει χειροποίητες τεχνικές για να τελειώσει κάθε κομμάτι ενός ξύλινου δαπέδου. Την ιστορία με τους ειδικευμένους τεχνίτες, που χρησιμοποιούσαν λάδι και κερί με το χέρι, για να ενισχύσουν τη φυσική εμφάνιση του ξύλου, αλλά και την ιστορία των μαστόρων που δημιουργούσαν αληθινά αριστουργήματα, συνδυάζοντας την μόδα με την τέχνη!

GENESIS

Η συλλογή Genesis μας ταξιδεύει στην Βενετία και την παραδοσιακή της αρχιτεκτονική. Με ακατέργαστες σανίδες που παραπέμπουν στα βενετικά bricola, ζεστά χρώματα και τη γεωμετρία να προσδίδει μεγαλειώδη αρμονία, τα ξύλινα αυτά δάπεδα είναι «βγαλμένα» από την αρχιτεκτονική της λιμνοθάλασσας της Βενετίας

Βασικό ρόλο παίζουν οι έντονες αντιθέσεις και οι σκιάσεις, ενώ η χειροποίητη ανάγλυφη επιφάνεια του ξύλινου πατώματος δημιουργεί μια φυσική «πεπαλαιωμένη» εμφάνιση, για χώρους ιδιαίτερου design.

LEGACY

Η σειρά των Εξωτικών ξύλων αλλά και κάθε επεξεργασμένο σε σκούρα χρώματα επιδεικνύει την αισθητική υπεροχή ενός δυναμικού δαπέδου έχοντας την φυσική αίσθηση στο απόλυτο.

Η ατμόσφαιρα αυτών των ξύλινων πατωμάτων είναι πάντοτε εκρηκτική σε όλους τους τύπους διακόσμησης.

LOFT

Η σειρά ξεκίνησε στη Γαλλία κατά τον 16ο αιώνα – στη François I Gallery που βρίσκεται στο Château de Fontainebleau, όπου κατασκευάστηκε ένα από τα πρώτα δάπεδα ψαροκόκαλο. Στη συνέχεια, αυτό το είδος δαπέδου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ της Εδουαρδιανής εποχής και του 1930. Το γεγονός ότι σήμερα τεχνίτες συχνά καλούνται να αποκαταστήσουν κομμάτια αυτών των όμορφων δαπέδων, που προέρχονται από τη συγκεκριμένη περίοδο, αποδεικνύει την απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Σήμερα αυτού του είδους τα ξύλινα πατώματα μπορούμε να τα βρούμε σε κάθε χώρο με τη σύγχρονη μορφή τους -μεγάλες σανίδες- καλύπτοντας οποιαδήποτε τάση διακόσμησης και design.

STRETCHED

Η συλλογή Stretched εφαρμόζει την δομημένη γεωμετρία σε ένα ξύλινο καμβά.

Οι κάθετες και οριζόντιες χαρακιές στην επιφάνεια του ξύλου, είναι μια διαδικασία μετασχηματισμού, που συνδυάζει τη δεξιοτεχνία και την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδεχόμενες παρατυπίες και ατέλειες είναι επιδέξια ελεγχόμενες και αποκτούν αξία τα διακριτικά στοιχεία των δύο διαστάσεων μέσα στη βιομηχανική τυποποίηση.