EASY DECK
16827
post-template-default,single,single-post,postid-16827,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824
 

EASY DECK

EASY DECK

Τα προϊόντα της Hortus είναι η ιδανική επιλογή για υπαίθριους χώρους: η κομψότητα, η απεριόριστη φυσικότητα και η ζεστασιά του ξύλου συνδυάζονται με τη δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την καινοτομία που προκύπτει από το αποκλειστικό design της Hortus Woven. Δύο συλλογές προϊόντων (ξύλο και υφαντά) σ’ ένα ευρύ φάσμα μεγεθών: Τα προϊόντα Hortus έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε ανάγκη και να φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τέλεια γύρω από την πισίνα σας, στα μονοπάτια του κήπου σας, κάτω από τα κιόσκια, στα υπαίθρια εστιατόρια, στα κέντρα ευεξίας και στις βεράντες. Μ’ ένα απλό κλικ: εύκολο στην εγκατάσταση σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια και εξίσου εύκολο στην αφαίρεση.
Τα πλακίδια Hortus Wood 300 x 300 στηρίζονται εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια και είναι αφαιρούμενα με την ίδια ευκολία. Για το λόγο αυτό, το πλακάκι Hortus Wood 300 x 300 είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και για όλες τις προσωρινές εγκαταστάσεις και όχι οριστικές, όπως εποχιακές παραχωρήσεις, ξενοδοχεία ή εστιατόρια. Αξιοποιώντας την εξαιρετική άνεση της επιφάνειάς του και το σύστημα αποστράγγισης της δομής του, τα πλακίδια Hortus Wood 300 x 300 είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χώρους πισίνας, περιοχές κολύμβησης, ιαματικά λουτρά και κέντρα ευεξίας, όπου η ασφάλεια αποτελεί βασική απαίτηση όταν περπατάτε ξυπόλητοι. Χάρη στην ευελιξία της τετραγωνικής μορφής και του ειδικού συστήματος κουμπώματος, τα πλακίδια Hortus 300 x 300 αποτελούν την ιδανική λύση για το σχεδιασμό απλών, πρακτικών και κομψών υπαίθριων χώρων. Λόγω της ευελιξίας και της πρακτικότητας του, τα 300 x 300 πλακίδια είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν όλες τις φαντασιώσεις εγκατάστασης σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων.

No Comments

Post A Comment