Δάπεδα Βινυλικά
16637
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16637,bridge-core-2.1.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Δάπεδα Βινυλικά

ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ DRY BACK

Εντυπωσιακά ρεαλιστικό

Ενας από τους κυριότερους λόγους είναι η ικανότητα του να μοιάζει εντυπωσιακά με την εμφάνιση των μοντέρνων και φημισμένων πολυτελών δαπέδων, συμπεριλαμβανομένων και των σκληρών ξύλων, του ασβεστόλιθου, του σκυροδέματος, και της τρεβερτίνης. Επιπλέον η σανίδα βινυλίου είναι μαλακότερη και θερμότερη από πολλά φυσικά υλικά.

Βελτιωμένη ανθεκτικότητα με οξείδιο αλουμινίου

Τα δάπεδα της Rigid Hellas προστατεύονται με οξείδιο του αλουμινίου. Αυτό το φυσικό ορυκτό είναι πάνω απ’όλα βραβευμένο για την σκληρότητα και την υψηλή του ανθεκτικότητα. Επιπλέον η προστασία  UV είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.  Με την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία το δάπεδο διατηρεί την αρχική του ομορφιά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, Το οξείδιο του αλουμινίου επίσης παρέχει απαράμιλλη προστασία από τη  φθορά και τους λεκέδες.

Φινίρισμα κατά των γρατζουνιών (Anti-scratch)

Η εξαιρετική αντοχή των δαπέδων Rigid Hellas προέρχεται από την επίστρωση UV ουρεθάνης. Η ανθεκτική στην τριβή επιφάνεια, καθιστά τα δάπεδα, ιδανικά για περιοχές με μεγάλη κίνηση και βαριά στατικά φορτία.

• Αντιρυτιδικό   UV σκουριάς με οξείδιο του αλουμινίου.
• Εξαιρετική αντίσταση στις γρατσουνιές και στους λεκέδες.
• Φινίρισμα με μεγάλη αποτελεσματικότητα – προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για διατήρηση της αρχικής ομορφιάς.

ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ SPC

Τα βινυλικά δάπεδα έχουν πάχος 7,5mm και διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων απομίμησης ξύλου και πέτρας.

Κατασκευάζονται με πιστοποίηση υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών με πλεονεκτήματα όπως την υψηλή αντοχή στην φθορά, κατάλληλα για κάθε εμπορική, βιομηχανική και οικιακή χρήση αφού είναι Class 42 προσφέρουν σίγουρο περπάτημα και έχουν απορρόφηση ήχων κατά την χρήση.

Ανθεκτικά στο νερό, κατάλληλα για συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, με επιβραδυντική ανοχή σε περίπτωση πυρκαγιάς, εύκολα στην καθαριότητα, οικολογικά κατασκευασμένα και με φυσικό design είναι αδύνατον να μην τα προτιμήστε και χάρη στην άψογη εμφάνισή τους και λόγω ευκολίας στην τοποθέτηση αφού διαθέτουν 5G click σύστημα και δεν προϋποθέτουν την χρήση υποστρώματος.

Επίσης διατίθενται και σε Dryback, πάχους 3mm, για ολική επικόλληση.

Η πολυτέλεια των βινυλικών δαπέδων της ALEXYL είναι αυτή που ταιριάζει σε κάθε κατασκευή και ανακαίνιση χώρου, καθώς όλοι αξίζουμε το καλύτερο στο χώρο μας καθημερινά.