ULTRASHIELD DECK
17906
post-template-default,single,single-post,postid-17906,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.1,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16824
 

ULTRASHIELD DECK

ULTRASHIELD DECK

Όταν τα φύλλα αλλάζουν χρώμα και ο καιρός αρχίζει να δροσίζει οι περισσότεροι σκεφτόμαστε ότι ήρθε ο καιρός να μαζέψουμε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου και να ετοιμαστούμε για τον χειμώνα που έρχεται. Όμως αυτοί οι άνθρωποι παραλείπουν να ευχαριστηθούν μία από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, καθώς το φθινόπωρο είναι η πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου για να συντηρήσουμε, να ανακαινίσουμε ή ακόμα καλύτερα να φτιάξουμε το deck στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας.

Οι καλύτεροι Λόγοι για να φτιάξουμε Deck το φθινόπωρο

  1. Επιλογή καλύτερου κατασκευαστή.Στη διάρκεια του φθινοπώρου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι τα τεχνικά συνεργεία έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αναλάβουν την κατασκευή σας και να σας παραδώσουν το έργο πριν τον ερχομό της άνοιξης.
  2. Χτίζοντας το deck τους φθινοπωρινούς μήνες έχει λιγότερη αρνητική επίπτωση στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού.Κατά την άνοιξη ή το καλοκαίρι ο καιρός χαρακτηρίζεται από απότομες και απρόβλεπτες εναλλαγές του καιρού με ελάχιστη έως και καθόλου χρόνο ειδοποίησης. Αντίθετα τον χειμώνα ο καιρός είναι πιο υποφερτός και ο κρύος καιρός ξηραίνει το έδαφος κάνοντας το χτίσιμο deck στην αυλή πιο εύκολη υπόθεση χωρίς ιδιαίτερες ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο ώστε όταν έρθει η άνοιξη ο κήπος θα μπορέσει να ανθίσει πιο δυνατά από ποτέ.
  3. Προλάβετε τους άλλους στην κατασκευή του deck. Όταν όλοι οι άλλοι θα τρέχουν να προλάβουν να είναι έτοιμοι στο διάστημα της άνοιξης εσείς θα απολαμβάνετε το νέο σας deck δίχως την έννοια του πόσο ζεστός είναι ο καιρός για να το «περάστε» με το κατάλληλο λάδι ή να σας ακυρώνει το ραντεβού το συνεργείο λόγω ακατάλληλου καιρού.
  4. Εκμεταλλευτείτε τον προβλέψιμο καιρό.Κατά το φθινόπωρο ο καιρός είναι περισσότερο προβλέψιμος παρά κατά την άνοιξη ή το καλοκαίριn. Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες απρόβλεπτων καταιγίδων που θα μπορούσαν να καθυστερήσουν το συνεργείο κατασκευής ώστε να τελειώσουν τις απαραίτητες εργασίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  5. Οι εργασίες του φθινόπωρου σας βοηθούν στην εξοικονόμηση χρημάτων.Τα περισσότερα συνεργεία είναι διαθέσιμα σ’ όλη την διάρκεια του χρόνου παρόλο που τα έργα είναι λιγότερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Συνήθως αυτή την εποχή πολλά συνεργεία κάνουν προσφορές με έκπτωση λόγω εποχής βοηθώντας σας να εξοικονομείστε χρήματα για άλλες εργασίες που θα προσδώσουν περισσότερο στυλ και χαρακτήρα στο deck που ετοιμάζεται.
  6. Εξοικονομήστε χρόνο.Εφόσον προγραμματίζεται να χρησιμοποιείστε το deck κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τότε ο μήνας Μάρτης ή Απρίλης δεν είναι ο κατάλληλος καθώς θα χρειαστεί κάποιο εύλογο διάστημα για να τελειώσει και μπορεί να καταλήξτε να μην προλάβετε να χαρείτε τις ιδανικές στιγμές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού για να απολαύστε το νέο σας deck.

Προετοιμάστε το Deck για το Φθινόπωρο

Εάν ήδη έχετε ένα deck έτοιμο φτιαγμένο θα χρειαστούν ίσως κάποια έργα συντήρησης ή και προετοιμασίας για τις επερχόμενες αλλαγές για κάθε εποχή καιρού. Το πρώτο βήμα προετοιμασίας του deck για το φθινόπωρο είναι να το καθαρίστε από γλάστρες με λουλούδια και διάφορα έπιπλα. Βεβαιωθείτε ότι κατά την μεταφορά αντικειμένων δεν τα σύρετε διότι είναι πιθανόν να προκαλέστε γδαρσίματα και ζημιές στο deck. Επιθεωρείστε το deck για ζημιές που μπορεί να προκλήθηκαν από δραστηριότητες του καλοκαιριού. Ελέγξτε για τυχόν ίχνη μούχλας, γύρης ή βρωμιάς που τυχόν έχει συσσωρευτεί κατά την προηγούμενη σαιζόν και καθαρίστε το deck σκουπίζοντας τα φύλλα και την σκόνη που έχει μαζευτεί. Εάν ο χώρος σας χρειάζεται πιο εντατικό καθαρισμό τότε χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος καθαρισμού για deck με ζεστό νερό και σφουγγάρισμα ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή. Συνεχίστε τον καθαρισμό από καιρό σε καιρό κατά την διάρκεια του φθινοπώρου ώστε να αποφύγετε την συσσώρευση σκουπιδιών.

Όταν αποφασίζετε να σχεδιάστε και να εγκαταστήστε ένα deck υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να υπολογίστε. Επιλέγοντας την καταλληλότερη εποχή θα εξοικονομήστε όχι μόνο περισσότερα χρήματα αλλά θα απολαύστε για περισσότερο καιρό το deck σας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όσο πιο σύντομα το χτίστε, τόσο πιο γρήγορα θα το απολαύστε στην καταλληλότερη εποχή που είναι από την άνοιξη έως και αργά μετά το καλοκαίρι. Μην καθυστερείτε άλλο!!! Έχετε αρκετό καιρό για να ξεκινήστε να χτίζετε το deck των ονείρων σας.

Εφόσον αποφασίστε να φτιάξτε νέο deck η ΑΛΕΞΥΛ ΠΑΡΚΕ έχει την κατάλληλη λύση για εσάς και είναι το UltraShield WPC. Το UltraShield είναι μοναδικό στην κατηγορία του, και αποτελεί ένα ολοκαίνουργο προϊόν στην αγορά των συνθετικών ξύλων. Είναι ένα συνθετικό deck με μεγάλη πιστότητα στους χρωματισμούς του ξύλου και εύκολο στην συντήρηση όπως και σε θέματα καθαριότητας. Σας περιμένουμε από την έκθεσή μας για μια  παρουσίαση και προσφορά.

Tags:
No Comments

Post A Comment